MASSAGE

30 min

415 kr

45 min

525 kr

60 min

715 kr

Vill du lägga till koppningsmassage, kinesiotejp eller dry needling i din behandling, lämna en kommentar vid bokning så diskuterar vi det vid behandlingstillfället

Massage

Grunden för den massage jag erbjuder är Svensk Klassisk Massage, anpassad efter dina behov. Den ges i såväl förebyggande som i behandlande syfte.

Den är kraftfull och avsikten är att lösa upp spänningar, få igång blodcirkulationen och öka blodgenomströmningen i muskulaturen. Även ömma punkter, så kallade triggerpunkter, behandlas.

Detta är en bra behandlingsform om du lider av smärta, ömma muskler eller bara vill ha en ordentlig genomgång av dina muskler. Givetvis anpassas behandlingen efter dina önskemål.

Önskas en mer avkopplande behandling nämner du det vid bokning.


Dry Needling

Dry Needling är en behandlingsform där triggerpunkter stimuleras med hjälp av akupunkturnålar. Behandlingen når djupt ner i musklerna och är mycket kraftfull och effektiv.

Dry Needling utförs med sterila nålar som är väldigt tunna, vilket gör att sticket är nästan smärtfritt. När nålen träffar en triggarpunkt kan det kännas lite för stunden, en sk local twitch response men det lugnar sig.

Behandlingen med nålar tar mellan 10-20min och jag kombinerar det oftast med lätt massage efteråt. 

En viss ömhet kan uppstå i muskeln efteråt då den fått jobba hårt under behandligen.


Koppningsmassage

Här används gummikoppar som sugs fast i huden så att vakuum bildas och man masserar med dem.

Detta leder till att vävnadslager separeras. Den gör så att blod, näring, syre och vävnadsvätskor kan cirkulera ut till torr och kompakt vävnad med dålig cirkulation.

Samtidigt kommer utrensning av slaggprodukter och lymfcirkulation igång och vätskeansamlingar minskar. När det blir balans i cirkulationen i bindväven leder det till en friskare kropp och ett förbättrat immunförsvar.


Kinesiotape

Detta är den färgglada tejp du säkert sett på bland annat idrottare. Tejpen används ofta som ett komplement till traditionella rehabiliteringsmetoder.

Kinesiotape lindrar smärta och underlättar lymfdränage genom att mikroskopiskt lyfta huden. Resultatet blir att tryck och irritation tas bort från nervändar och smärtreceptorer vilket gör att smärtan minskar.

Då trycket lättar, ökar flödet i det lymfatiska systemet vilket förstärker och påskyndar kroppens egna läkning. Även blodcirkulationen ökar och slaggprodukter transporteras bort snabbare.

Tejpen ger stöd och balans utan att begränsa rörelsefriheten i leden.

Man kan tejpa allt från en krånglande hälsena till musarm och skavsår. Den kan även användas för att förbättra läkningen av ärr.

Pris

50:-