MASSAGE

Massage 30 min, delkropp

530 kr

Massage 45 min, delkropp

660 kr

Massage 60 min, del eller helkropp

870 kr

Lymfmassage 90 min 

1250 kr

Käkledsbehandling 45 min

660 kr

Tiden avser total besökstid.
Vill du lägga till koppningsmassage eller kinesiotejp i din behandling, lämna en kommentar vid bokning så diskuterar vi det vid behandlingstillfället

Massage

Grunden för den massage jag erbjuder är Svensk Klassisk Massage, anpassad efter dina behov. Den ges i såväl förebyggande som i behandlande syfte.

Den är kraftfull och avsikten är att lösa upp spänningar, få igång blodcirkulationen och öka blodgenomströmningen i muskulaturen. Även ömma punkter, så kallade triggerpunkter, behandlas.

Detta är en bra behandlingsform om du lider av smärta, ömma muskler eller bara vill ha en ordentlig genomgång av dina muskler. Givetvis anpassas behandlingen efter dina önskemål.

30 och 45 min är endast delkroppsbehandlingar. Vid 60 min diskuterar vi vad du vill få behandlat.

Önskas en mer avkopplande behandling nämner du det vid bokning.


Lymfmassage

Lymfmassage är en massage som består av lätta strykningar och tryck i lymfans riktningar som tillsamman med djupandning hjälper kroppen att stärka immunförsvaret, rensa bort slaggprodukter och vätska i kroppen. Det hjälper även till att lösgöra ärr som ligger inne i kroppen, släpper på stram bindväv samt är stressreducerande. Ett välfungerande lymfsystem får dej att må bättre och hjälper kroppen att läka då det suger upp inflammatoriska ämnen i kroppen och låter det sedan gå ut via urinen. Lymfsystemet fungerar med andra ord som kroppens reningscentral.

När ditt lymfsystem fungerar bra så kommer du ha en stark och frisk kropp med mjuk bindväv och smidiga muskler.

Personer som blivit opererade för bröstcancer får många gånger fin hjälp av lymfmassage då de får stora ärr i armhålan som stramar samtidigt som många lymfnoder förstörs vid operationen och kroppen behöver extra hjälp för att transportera lymfvätskan. Allt för att undvika svullnad, ödem och spändhet.


Denna behandling passar alla människor men speciellt om du upplever / har:

  • Nedsatt immunförsvar
  • Ödem/ svullnader / problem med domningar
  • Stelhet/ värk/smärta som flyttar sig i kroppen
  • Svårt att minska i vikt
  • Opererats för bröstcancer
  • Yrsel och huvudvärk
  • Oro och stress i kroppen
  • Ärr som stramar
  • Har lätt att få träningsvärk
  • Reumatism


Pris

Lymfmassage 90 min 1250kr


Koppningsmassage

Här används gummikoppar som sugs fast i huden så att vakuum bildas och man masserar med dem.

Detta leder till att vävnadslager separeras. Den gör så att blod, näring, syre och vävnadsvätskor kan cirkulera ut till torr och kompakt vävnad med dålig cirkulation.

Samtidigt kommer utrensning av slaggprodukter och lymfcirkulation igång och vätskeansamlingar minskar. När det blir balans i cirkulationen i bindväven leder det till en friskare kropp och ett förbättrat immunförsvar.


Käkledsbehandling


Biter du ihop dina käkar hårt?
Gnisslar tänder?
Har ständigt spänningshuvudvärk? 

Kanske upplever du att du har svårt att öppna munnen eller att du tenderar att spänna dej i käken när du är koncentrerad?

Detta kan vara tecken på att din käke är spänd och att musklerna i och runt käken behöver en behandling för att kunna slappna av och få symptomen att försvinna.

Man behandlar de muskler som ofta är inblandade vid en spänd käke så som rygg, nacke, axlar och hals lika så musklerna i käken, både på utsidan och insidan, vilket innebär att jag som terapeut kommer jobba inne i munnen på dig. Självklart jobbat jag med handskar på.
 

Behandlingen på 45 minuter är kraftfull och effektiv och har ett upplägg på 4-6 gånger med kortare intervall för att få ett bra resultat, men det är givetvis individanpassat, många upplever resultat redan efter 1-2 behandlingar.

Man kan känna sej öm och känna sej dåslig efter en behandling.

Pris

660kr